mandag 28. november 2011

Premie og adventsforsett

TIDLIG i september deltok jeg på en gjettekonkurranse hos Inga Helene med bloggen Arctic Strawberries, og vant! :) Det varte og det rakk, i mange dager og uker løp jeg ut til postkassen, for å se om gevinsten min hadde kommet. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, og plutselig, forrige helg lå det en pakke i postkassen min! :)


Oppi lå det to myke, gode, hjemmelagde kluter, et lite, heklet hjerte og et kort som Inga Helene har laget selv. Klutene skal spares til jul, da blir det skikkelig luksus på kjøkkenbenken. Hjertet får sikkert en plass på juletreet, eller på julegreina jeg har planer for på hytta.


Det var skikkelig GØY å vinne, og siden det er like gøy å gi bort noe, som å få noe, er det kanskje på tide med en gi-bort eller konkurranse her på Stjerneskudd-bloggen også? :)

Overskrifta hinter om mer, og her kommer det: Et lite "adventsforsett" - å lage ett innlegg hver dag fra 1.-24. desember, skal tror om jeg greier det? Noen innlegg må nok lages på forhånd, siden jeg ikke er hjemme og har tilgang til nett alle dagene, men det får gå! :)

torsdag 24. november 2011

24 november + 30 dager = JUL!

Ja, nå nærmer jula seg med stormskritt! Jeg har gledet meg til adventstid og jul siden tidlig i september, og mast om julepynt- og inspirasjonsinnlegg hos flere av mine interiør-blogg-favoritter. :)
Men nå når det snart blir "alvor" kjenner jeg at det hadde vært heeeeelt OK med ei uke til eller to før adventstida som helst skal romme eksamenslesing, eksamen, vasking, rydding, baking, mange julebord, frisk luft, jobb, familie og venner. (Og dette ble ikke i prioritert rekkefølge, altså.) Heldigvis er jeg så godt som ferdig med julegavene, det er riktignok de 3 vanskeligste som gjenstår, men likevel. :)

Og når det gjelder julegaver, her er noe av det jeg gjerne skulle grave fram fra under juletreet:



Jeg elsker å fordype meg i kokebøker, er interessert i kulturhistorie og er svært opptatt av norsk mat med høy kvalitet og da må jo denne bli perfekt for meg?!



Selv om det knapt går en dag uten håndarbeid, og få uker uten sying, eier jeg ingen sikk-sakk-saks. Det er det to grunner til: de er utrolig dyre, (hvis man vil ha skikkelig kvalitet, og det må man ha, og: jeg er venstrehendt og har ennå ikke lyktes i min søken etter sakser som passer hånden min.


Vi samler på stålbestikket Carina fra HardangerBestikk, og mangler bl.a. serveringsskje, isskjeer, syltetøyskje, kakespade, sauseøse og suppeøse. Mangler selvfølgelig mer, men dette er det vi ønsker oss mest.


Vi fikk brødkniven fra Øyo til jul i fjor, og jeg ønsker oss (hehe...) resten av kjøkkenknivene, for dette var var helt fantastisk kvalitet! :)

Listen kan bli lang når man finner glede i materielle goder, så jeg kunne fortsatt en stund til, men dette får holde for i dag, håper at noen av mine ønsker kan være til inspirasjon for andre, også! :) Bildene har jeg forresten lånt fra steder som selger disse varene, bildene linker direkte til nettstedet jeg fant dem, håper eierne av bildene ser på dette som litt gratis reklame, og ikke som bildetyveri?! Må visst lese meg litt opp på dette med "låning" av bilder, ser det er forskjellige måter å gjøre det på rundt om i blogglandia... :)

En fin kveld ønskes til alle dere der ute!

mandag 21. november 2011

Å være annerledes....


...kan by på utfordringer...


...alle vil gjerne bli verdsatt for det de er...


...dessverre går det ikke alltid sånn...


...da kan det være en trøst at man er flere i samme båt...

...og heldigvis kom akkurat denne gjengen hit til meg, og jeg kan garantere at de smakte minst like godt som vanlige, strengt sorterte gulrøtter. :)

At naboene kanskje syntes jeg er noe annerledes, som står og tar bilde av middagen, er en annen sak. :)

onsdag 9. november 2011

Hurra!

(Bildet har jeg frekt lånt fra http://janne-landet.deviantart.com/. (Men jeg kjenner henne da,) håper det er greit, syntes det passet så bra akkurat nå.)

Jeg er så glad!
Jeg har ingen ambisjoner eller ønsker om at bloggen min skal bli stor og berømt, men jeg blir hoppende glad for ALLE som kikker innom! Og tenk, de siste dagene har mange vært innom, selv om jeg ikke har lagt ut ett nytt innlegg på leeeenge. Og det gjør meg så takknemlig! :)
Stjerneskudd har også fått sin egen facebook-side, og i dag fikk siden sin første "liker" av noen utenfor min venneliste, jeg er både glad, ydmyk og stolt for at noen ønsker oppdateringer på det jeg skriver, og lager.
Tusen, tusen takk til alle der ute, det hadde vært gøy å vite hvem flere av dere er! :)

Klemmer fra Anna