fredag 24. juni 2011

Sommerferie

Det beste med å jobbe som lærer er sommerferien! ;)

Bare så synd at årets sommerferie kommer med en god dose bismak. Jeg er egentlig lærerstudent, men har hatt et tenke-og-jobbe-år nå. Har vært kjempeheldig med jobbene mine, utelukkende som lærer på to gode skoler, og høstet masse kunnskap, erfaring, inspirasjon og motivasjon der. Problemet er at vikariatet mitt gikk ut på tirsdag. Og jeg har ingen sommerjobb. Jeg har hatt sommerjobb siden jeg fylte 15, og befinner meg i en uvant situasjon, arbeidsledig. Det er utrolig lite tilfredsstillende å måtte melde seg som arbeidsledig hos NAV.

For å få dagpenger hos NAV må man sende inn en stor bunke papirer, med bl.a. en detaljert liste av hvor, og hvor mange timer man har jobbet i uka, de siste 52 UKENE. Hvem er det som går rundt og husker/noterer slikt, i fall man skulle bli arbeidsledig det neste året?? Det siste året har jeg jobbet på minst 5 forskjellige steder, og husker IKKE hvor mange timer.

Jeg begynner å studere igjen til høsten, og regner med at også mulighetene for vikarjobbing tar seg raskt opp igjen, når skolen starter. Dette er altså et forbigående problem, men likevel vanskelig nå.

Håper dette blir en fin sommer, vi har mange fine ferieplaner som ikke koster skjorta, så det skal nok gå på et vis! :)

Men har du en jobb til meg, er det bare å si ifra! ;)

Bilder fra verandaen, trappa og inngangspartiet vårt, hvor jeg har prøvd å gjøre det litt hyggelig for oss og de som ønsker å komme på besøk. :)

God helg! :)

1 kommentar:

  1. Hei Anna! Ser du har grønne fingre, så lyst å komme på besøk i hagen min?! Flink :) Tusen takk for respons på bloggen min!! Litt skjerpings det siste døgnet her, så håper du er litt fornøyd;-) Kult med tilbakemedling! Ha en fortreffelig uke :)
    Klem, Chilli Charm

    SvarSlett