torsdag 24. november 2011

24 november + 30 dager = JUL!

Ja, nå nærmer jula seg med stormskritt! Jeg har gledet meg til adventstid og jul siden tidlig i september, og mast om julepynt- og inspirasjonsinnlegg hos flere av mine interiør-blogg-favoritter. :)
Men nå når det snart blir "alvor" kjenner jeg at det hadde vært heeeeelt OK med ei uke til eller to før adventstida som helst skal romme eksamenslesing, eksamen, vasking, rydding, baking, mange julebord, frisk luft, jobb, familie og venner. (Og dette ble ikke i prioritert rekkefølge, altså.) Heldigvis er jeg så godt som ferdig med julegavene, det er riktignok de 3 vanskeligste som gjenstår, men likevel. :)

Og når det gjelder julegaver, her er noe av det jeg gjerne skulle grave fram fra under juletreet:Jeg elsker å fordype meg i kokebøker, er interessert i kulturhistorie og er svært opptatt av norsk mat med høy kvalitet og da må jo denne bli perfekt for meg?!Selv om det knapt går en dag uten håndarbeid, og få uker uten sying, eier jeg ingen sikk-sakk-saks. Det er det to grunner til: de er utrolig dyre, (hvis man vil ha skikkelig kvalitet, og det må man ha, og: jeg er venstrehendt og har ennå ikke lyktes i min søken etter sakser som passer hånden min.


Vi samler på stålbestikket Carina fra HardangerBestikk, og mangler bl.a. serveringsskje, isskjeer, syltetøyskje, kakespade, sauseøse og suppeøse. Mangler selvfølgelig mer, men dette er det vi ønsker oss mest.


Vi fikk brødkniven fra Øyo til jul i fjor, og jeg ønsker oss (hehe...) resten av kjøkkenknivene, for dette var var helt fantastisk kvalitet! :)

Listen kan bli lang når man finner glede i materielle goder, så jeg kunne fortsatt en stund til, men dette får holde for i dag, håper at noen av mine ønsker kan være til inspirasjon for andre, også! :) Bildene har jeg forresten lånt fra steder som selger disse varene, bildene linker direkte til nettstedet jeg fant dem, håper eierne av bildene ser på dette som litt gratis reklame, og ikke som bildetyveri?! Må visst lese meg litt opp på dette med "låning" av bilder, ser det er forskjellige måter å gjøre det på rundt om i blogglandia... :)

En fin kveld ønskes til alle dere der ute!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar