fredag 9. desember 2011

9. desember og listeskriving

Jeg er en stor tilhenger av å skrive lister, og i dag deler jeg en liste over hva jeg har lyst til å lage (helst før jul). Ideen fikk jeg av Ellen med bloggen EllenSand, en evig kilde til inspirasjon!
Ser for meg at dette blir et innlegg som får link til høyre i margen, og påfyll av nye inspirasjonskilder etter hvert som jeg kommer over fine ting!


Dette t-skjorteskjerfet har flinke Ulla-Bella laget, hun er virkelig kreativ og kreerer de lekreste ting av både ull og andre materialer. Jeg anbefaler en tur innom henne!


Pepperkakehus må man ha, og dette som er laget av Lisbeth syntes jeg var helt utrolig nydelig! Og et slikt "konjakkglass" har jeg faktisk stående, kjøpt på loppis for ca 50 kr. tror jeg!


Julestjerner av jutetråd, også fra Ulla-Bella, så enkle og fine! :)

Lysestake av betong, designet av Mrs. Hardy, en dame med lekkert hus og veldig kreative ideer. Når jeg er på besøk i denne bloggen glemmer jeg klokka og drømmer meg totalt bort i alt det vakre hun skaper.

Ha en fin helg!
Vi drar på julebord i Åre!
(Man skal vel egentlig ikke opplyse om slikt på nettet, men det er ikke verdt det å bryte seg inn hos oss altså, vi har seriøst ingenting å stjele!)

1 kommentar:

  1. Kos deg på Åre! :)
    Den betonglysestaken falt jeg for. Til sommeren kanskje...
    Ellen :)

    SvarSlett